Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
214 Posty
Rafał G
(ragusek)
Doświadczony forumowicz
D@rk pojechałeś troche za daleko z tym postem IMHO. Sodóweczka?
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
Rozumiem Wasze niezrozumienie, swoje rzekłem

Jak chcecie, to mogę się zawsze skasować i żebym tylko niechcący pół wątku nie skasował
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Patboy... napisał:

Moze malo kto zauwazyl ale malo jest tu ludzi ktorzy sa w stanie dac konkretne z wedlug prawa poraprawne porady i to zupelnie bezinteresownie

Za to Baska hmmmm nic nie mam do ciebie ale do tej pory nic innego nie czytalem tylko i wylacznie pyskowanie

No właśnie.
W ogóle odnoszę wrażenie, że Baśka od początku postawiła sobie za 'punkt honoru' zwalczanie Baileys. Nie rozumiem pobudek jakie nią kierują, ale nie są one wysokich lotów.
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
D@rk napisał:
Rozumiem Wasze niezrozumienie, swoje rzekłem

Jak chcecie, to mogę się zawsze skasować i żebym tylko niechcący pół wątku nie skasował

Zostaw. To kawał literatury.
Zgłoś wpis
206 Postów
Doświadczony forumowicz
hehehehehehehehe...

Masz zdolność dostrzegania piękna w byle badziewiu, to rzadka cecha!

ukłony
Zgłoś wpis
112 Posty

()
Stary wyjadacz
Dziekuje wszyskim za cieple slowa pod moim adresem . Dajmy sobie spokuj z pewna osoba lepiej zeby to ona pisala , bo gdyby to napisala osoba przy zdrowych zmyslach z odrobina osobistej kultury wtedy bylby powod oburzenia .
p.s. Adas jednak romyslilam sie i Ty juz wiesz w czym
Zgłoś wpis
22 Posty

()
Bywalec
Witam Kochani A się porobiło ;P Nigdy na nikogo nie patrzyłam z góry , bo niby czemu miała bym to robić ... Wytknęłam kiedyś Baileys pisownie bez zrozumienia plus błędy i co Ona często mi , również pisała różne rzeczy ... D@rk : jak pisaliśmy na Priv taka jestem i nikogo nie mam potrzeby udawać ,zatem muszę Cię rozczarować że chyba jednak mylisz się twierdząc że kogoś udaje ...Następnie jesteś bardzo specyficzną osobowością tego forum masz swój świat i swoje zabawki .Teksty , które często piszesz są niezrozumiałe a jednak jesteś fajnym, nieszkodliwym gościem i szanuje to To co tam pisałeś do mnie generalnie totalna marmoladka , drzem i powidła ehhh no ale cóż jak wyżej napisałam specyfika Pobudki jakie mną kierują droga Viooltje pozwól że , zostawię je dla siebie , po prostu nie lubię Baileys . Ja pytam gdzie Te pyskówki z mojej strony drogi Patboy... jak na razie to wszystkie moje wypowiedzi są delikatne i kulturalne nie doszukałam się tu pyskówki hmmm pozdrawiam Cię

A Ty się Baśka rzucasz. Rzucasz się, pyskujesz, tupiesz, wierzgasz swoją dumną nóżką tup, tup tup! No ja królewna, naprawdę...
To już przesada jakoś nie czuje bólu nóg od tupotania hehehe
Pozdrawiam was wszystkich serdecznie do nikogo nic nie mam jesteście wszyscy w porządku Tylko
Baileys mnie wkurza tak dla jasności ;P Buziaki
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Baśka napisał:
Pobudki jakie mną kierują droga Viooltje pozwól że , zostawię je dla siebie , po prostu nie lubię Baileys . Ja pytam gdzie Te pyskówki z mojej strony drogi Patboy... jak na razie to wszystkie moje wypowiedzi są delikatne i kulturalne nie doszukałam się tu pyskówki hmmm pozdrawiam Cię

Pobudki zostawiam.
Odnoszę wrażenie, że Twoje i moje definicje kultury i delikatności, różnią się od siebie zasadniczo. I merytorycznie.

Klaar.
Zgłoś wpis
175 Postów

()
Stary wyjadacz
A ogolnie czasami szkodA gadac co kto pisze grunt ze jest ciekawie
Zgłoś wpis
112 Posty

()
Stary wyjadacz
W somie to masz racje ale rozne rzeczy roznych ludzi interesuja .
Jeden lubi rybki a inny akwarium . Ogolnie uwazam ze zeby bylo ciekawiej to powinni zmienic troche ta stronke bo jakos tak zostala z czasow , praczasow , moze troche inaczej tematy podzielic ? A napewno zmiec wyglad strony glownej , teraz to raczej wyglada na serwis randkowy . A chyba to nie jest zamierzeniem wlascicilei portalu .
Zgłoś wpis

Bliżej nas